Tietojen palautus FTP-tallennustilasta

Kaspersky-sovellus ei tue varmuuskopiointia ja tietojen palautusta FTP:n kautta. Voit palauttaa muissa Kaspersky-sovelluksissa luodut varmuuskopiot FTP-tallennustilasta noudattamalla seuraavia ohjeita.

Varmuuskopioiden palauttaminen FTP-tallennustilasta:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Valitse Suorituskyky-osio.
  3. Napsauta Varmuuskopiointi ja tietojen palautus -kohdan Tarkastele varmuuskopioita -painiketta.

Tämä avaa Varmuuskopiointi ja tietojen palautus -ikkunan.

4. Napsauta Hallitse taltioita -linkkiä, jolloin Taltiot-ikkuna avautuu.
  5. Avaa FTP-taltiointikansio Resurssienhallinnassa.
  6. Kopioi tiedot (myös storage.xml-tiedosto) paikalliselle asemalle (esimerkiksi С:\<folder name>).
  7. Napsauta Taltiot -ikkunassa FTP-tallennustilan vieressä Poista taltio -painiketta.
  8. Valitse poiston vahvistusikkunassa Poista.

Tallennustila on nyt poistettu.

9. Napsauta Taltiot -ikkunassa Yhdistä olemassa oleva taltio -painiketta.
  10. Valitse Yhdistä taltio -ikkunassa Paikallinen asema -osa ja määritä Selaa-painikkeella polku kansioon, joka sisältää varmuuskopiot, jotka kopioit paikalliseen asemaan FTP-tallennustilasta.
  11. Napsauta Taltiot-ikkunassa FTP-tallennustilan vieressä Palauta tiedostot-painiketta.
  12. Noudata normaalia palautusmenettelyä.